Curatare Tapiterie

Curatare Tapiterie

Tapiteria auto este cartea de vizita a masinii tale. Daca este murdara, patata si imbacsita, cu siguranta lasa impresia unei neglijente voite. In schimb, daca este mentinuta curata in permanenta, nu doar ca va dezvalui despre tine faptul ca esti o persoana ordonata, ci va si crea un ambient placut pentru calatoriile de zi cu zi. Curatarea tapiteriei auto trebuie realizata macar o data pe an, pentru a elimina mirosurile neplacute, petele si acarienii care isi fac veacul prin fibrele de material.
Tapiteria din interiorul autovehiculului se murdareste in timp prin utilizarea cotidiana si/sau se pateaza accidental. Curatarea tapiteriei auto necesita experienta in cunoasterea texturilor materialelor, utilizarea tehnologiei de curatare precum si alegerea si utilizarea corecta a substantelor special concepute pentru fiecare tip de suprafata.
Va punem la dispozitie servicii complete de curatare in detaliu pentru scaune, banchete, plafon, mocheta, bord, portbagaj si orice reper de interior al masinii.
In functie de felul tapiteriei auto (piele, vinyl sau material textil) trebuie utilizate tehnologii diferite de curatare. Spre exemplu, la pachetul COMPLET si TOTAL utilizam tehnlogia de curatare cu samponare-extractie de la Karcher Puzzi si  curatare cu aer pulsant de tip vortex cu Tornador.
ECHIPA NEDWASH – NOI ELIMINAM DISCONFORTUL