Spalatorie Auto

Spalatorie Auto

Tot ce trebuie sa stii despre spalarea exterioara a masinii tale
Pretul mic inseamna de cele mai multe ori spalarea masinii cu solutii ieftine,
de proasta calitate

 Care sunt etapele unui spalat de exterior ca la carte, pentru rezultate maxime
 Solutiile de calitate, cea mai importanta parte a unui proces de spalare
Indiferent de pretul masinii, dar mai ales atunci cand achizitionam o masina de peste 15-20.000 de euro, sau cand conducem limuzine de peste 50.000 Euro, putini sunt cei care analizeaza impactul pe care il are intretinerea acesteia asupra valorii autoturismului si gradul de degradare accelerat pe care il are intretinerea necorespunzatoare.
Vom incerca sa evidentiem mai departe aspectele ce trebuie retinute si pasii ce trebuie urmati astfel incat masina ta sa nu aiba de suferit in urma intretinerilor saptamanale sau lunare, pastrandu-si nealterata valoarea si aspectul in timp. 
Spalarea exterioara si etapele care trebuie facute
Prespalare – Are rolul de a curata stratul superficial de murdarie si de a “inmuia” materiile depuse pe suprafata lacului si a elementelor de caroserie.
Degresare caroserie/jante – Efectuata cu o solutie concentrata care ataca si dezlipeste in profunzime depunerile existente, astfel incat procesul final de spalare sa fie complet.
Eliminare insecte/materii organice – Utilizeaza solutii profesionale specifice, ce ataca si dizolva materiile organice (insecte, polen, etc) ce se depun la viteze mari si interationeaza cu lacul de protectie producand suprafete matuite in timp daca nu sunt eliminate constant si cu solutiile corespunzatoare.
Aplicare spuma active – Procesul de curatare completa a exteriorului masinii cu o solutie alcalina ce actioneaza in profunzime pe toate suprafetele externe ale caroseriei, eliminand 99% din murdaria depusa.
Spalare cu apa – Eliminarea sub jet de apa a solutiei si depunerilor de pe suprafata masinii, pastrand intact aspectul final, fara a-i crea zgarieturi superficiale sau microfisuri
Ceruire lichida – O solutie aplicata la finalul procesului de spalare ce sigileaza microfisurile existente si confera o protective de scurta durata elementelor de caroserie, eliminand in mare parte efectul electrostatic ce atrage in timp depunerile de mizerie pe suprafetele caroseriei.
Spalare finala – Curatarea finala prin care aspectul exterior devine impecabil.
Stergere/Uscare – Se face cu ajutorul unor unui compresor puternic  ce elimina o mare parte din apa reziduala sau prin eliminarea sa cu ajutorul unor materiale foarte delicate (lavete din piele naturala sau sintetica foarte fina si lavete din microfibra ce nu afecteaza mechanic suprafetele sterse/uscate)
Pentru toate aceste etape ce pot fi aplicate complet sau partial in functie de gradul de murdarie al caroseriei, solutiile utilizate fac diferenta atat pe termen scurt, cat mai ales pe termen lung.
Iti recomandam sa alegi cu grija centrul de intretinere al masinii personale, luand in considerare aspectele mentionate mai sus, astfel incat iti protejezi investitia pe termen lung si sa te poti bucura de masina fara griji. In cazul in care anumite aspecte sunt neglijate de catre spalatoria frecventata in prezent, iti recomandam schimbarea acesteia cat mai repede. Daca o spalare completa, interior-exterior, are un pret mult prea mic, inseamna ca si serviciile sunt pe masura iar substantele folosite sunt departe de a fi calitative, iar acest lucru nu-i poate face decat rau masinii tale. 
ECHIPA NEDWASH – NOI ELIMINAM DISCONFORTUL